Sunday, 11 March 2012

betul ker??

assalammualaikum wbt...

alhamdulillah.. hari ini masih diberikan kesihatan yg baik.. cuma pagi tadi je migrain sikit..
hari ini pagi2 lagi dah terima mesej dari adik angkat..
mcm2 yg dia tanya, yg penting kita layan je... hik hik hik....

dalam kul 1.00 pm td start wat apam polka dot, member tempah...kul 3 dah siap semua.. pastu dgn 
penuh confidentnye, wat kek marble lak, sekali oven rosak lak.. aduyai.. apa pun x boley!!!
terpaksa ar kek tu dikukus lak... tapi sedap gak rasanyer... hehehehe

malam ni td kuar jap dgn mak n adik sepupu g mkn mc'd..
masa otw nak balik tu, dapat lak mesej dari seseorang.. 
lagi ar tersenyum2 pastu...
hehehehe.. gedik lak tetiber...

esok kat sekolah ada kursus adobe photoshope..
x xabar dah ni, nak edit2 gambar semua.. hehehehe

okey ler.. dahnak tido ni.. esok nak g keje...

bubye!!!

Saturday, 10 March 2012

hari yang meletihkan...

assalammualaikum wbt....
hari ini dari pagi lagi dah mmg sibuk...
agakmye penat main bowling semalam pun x hilang lagi..

tengahari time rehat tadi lunch kat mc'd dgn kak aniza dan cikgu Fiqa..
seronok gak..dah lama x mkn kat mc'd.. selalu take away je...

petang lak, duk menyemak kat tmpat orang masak tuk kursus kepimpinan kat sekolah..
balik keje kul 4 terus balik umah...


baru teringat yg lum wish selamat berkursus kat 'seseorang'..
dia g kursus kat teluk batik.. dah wish kat dia baru rasa senang hati..
bukannye  apa, risau gak bila dia g kursus mcm tu... hehehehe

malam ni td sempat g main badmintaon satu round dgn adik2..
kuar juga ar peluh...

esok pagi nak bangun awal dalam kul 4.3o gitu.. sebab kena bertugas wat minum pagi
tuk bebudak kursus..
minta2lah berjaya bangun..

p/s ada sesiapa yg nak tolong kejutkan x?? hehehehehe

Thursday, 8 March 2012

its bowling again

assalammualaikum wbt...
hari ini ada pertandingan bowling pendidikan khas darah kluang...
walau pun saya hanya sekadar  menjadi ratu longkang,
tetapi ttp seronok sbb tengok kerenanh peserta2 semua...

ni ada beberapa pic yg sempat di snap...






Tuesday, 6 March 2012

sekali lagi!!!

alhamdulillah...

pembuka bicara...
sebenarnya ni bukan kali pertama saya menaip di blog ni..
cuma blog ni adalah salah satu perubahan yang akan saya lakukan
bermula dari tahun 2012 ini..
harapan saya agar perubahan ini akan diteruskan dan berkekalan berpanjangan
sehingga ke akhir hayat